Jak schudła Małgorzata Kożuchowska?

Reklama

W nowym "Party" czytamy dziś o sposobie Małgosi Kożuchowskiej na zgrabną sylwetkę po ciąży. Kiedy gwiazda pojawiła się w zeszłym tygodniu na ramówce TVP trudno było uwierzyć, że jest młodą mamą.

Kożuchowskiej odzyskanie świetnej figury zajęło dziesięć miesięcy. Dziś gwiazda wygląda jak milion dolarów, jakby nigdy nie była w ciąży. Okazuje się, że aktorka - by wrócić do swojego dawnego rozmiaru ubrań 36 - nie zatrudniła zatrudniła ani trenera osobistego ani nie zapisała się na siłownię. Małgosia teraz bardzo dużo pracuje i nie ma na to czasu!

– Ona zrobiła badanie Genodiet. To test DNA, na podstawie którego ułożono jej dietę. Musiała odstawić gluten i laktozę, a poza tym je teraz często, ale niewielkie porcje – opowiada znajoma aktorki magazynowi "Party". Oznacza to, że Kożuchowska zrezygnowała z bułeczek, klusek oraz mleka, jogurtów i wszystkich serów. Je za to dużo warzyw, owoców i większość kasz. Zdrowo! I jak widać działa.

Zobacz także

Zobacz także: Małgosia skradła show podczas prezentacji jesiennej ramówki TVP.

Yeah we're the shit

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Maciej Musiał (@maciekmusial_official) 21 Sie, 2015 o 8:51 PDT

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama