Gościliśmy w restauracji Warszawa Wschodnia Mateusza Gesslera. Nie byliśmy tam jednak w charakterze gości, a... uczniów! Jeden z najbardziej znanych i cenionych szefów kuchni w Polsce (TU możesz zagłosować na najlepszego szefa) pokazał nam jak zrobić bryzol wołowy z cebulką i pieczarkami.

Reklama

Zobaczcie ten przepis, nie jest trudny, a jaki efektowny!

Mateusz Gessler opowiedział nam także czego nauczył się z programu MasterChef Junior?

Dzieci nauczyły mnie podczas programu fajnych rzeczy, np. więcej się uśmiechać. Nauczyłem się też ich slangu, dziecięcego - mówi nam szef.

Czego jeszcze? Zobaczcie ten wyjątkowy film!

Zobacz także

Zobacz też - Natalka wygrała MasterChefa Juniora i zostałą najlepiej gotującym dzieckiem w Polsce!

Reklama

Mateusz Gessler stał się jednym z najpopularniejszych szefów kuchni w Polsce.

ONS
Reklama
Reklama
Reklama