Syn Magdy Gessler, Tadeusz Müller, podobnie jak mama i siostra - Lara Gessler, odnosi sukcesy w branży gastronomicznej. Zawsze stronił od świata show-biznesu i bardziej niż bywanie na ściankach, zajmowało go tworzenie nowych dań wegetariańskich czy wymyślanie kolejnych konceptów restauracyjnych. Talent szefa kuchni dostrzegła także stacja TVN, w której otrzymał program "Z gruntu zdrowo".

Reklama

On jest bardzo skromny i niechętnie opowiada o swoich osiągnięciach. Ale kocha życie i ma wiele renesansowych talentów, a przede wszystkim niezwykłe spojrzenie na kuchnię i biznes. Ufam mu. Tadeusz jest moim autorytetem kulinarnym, zachwalała syna Magda Gessler w rozmowie z Party.pl.

Jak udało nam się dowiedzieć, niedawno Tadeusz kupił stary dworek na Podlasiu, który zamierza odrestaurować i zrobić w nim restaurację z regionalnymi daniami. Ale wszystko wskazuje na to, że to tylko jeden z kilku jego nowych biznesów!

Ile można zarobić u syna Magdy Gessler

Niedawno Müller, za pośrednictwem mediów społecznościowych, szukał nowych pracowników. Trzeba przyznać, że oferowane przez restauratora warunki zatrudnienia są naprawdę kuszące! Ile moża zarobić?

Kto chce pracować w pięknym miejscu? Restauracja z kuchnią staropolską zlokalizowana 200 km od stolicy w urokliwym parku krajobrazowym szuka na stałe szefa/szefowej kuchni. Zatrudnienie gwarantowane cały rok pomimo kryzysu. Wynagrodzenie ok 7 - 10 tys zł w zależności od pory roku z zakwaterowaniem i umową o pracę – napisał na Facebooku Tadeusz.

Podczas gdy branża gastronomiczna przeżywa głęboki kryzys, ta oferta wydaje się na wagę złota! A wy, jak myślicie?

Tadeusz Müller szuka nowych pracowników!

Zobacz także
East News

Syn Magdy Gessler jest dla niej kulinarnym autorytetem.

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama