Grzegorz Łapanowski

      Imię: Grzegorz

      Drugie imię: -

      Nazwisko: Łapanowski

      Nazwisko panieńskie: -

      Pseudonim: -

      Znak zodiaku: -

      Data urodzenia: -

      Miejsce urodzenia: -

      Wzrost: -

      BIO: Grzegorz Łapanowski - kucharz, często nazywany polskim Jamie'em Oliverem. Gotował od najmłodszych lat pracując w wielu restauracjach u boku m.in. Kurta Schellera, Roberta Sowy czy Wojciecha Amaro. Studiował Nauki Polityczne, Socjologię i Bezpieczeństwo Żywności, współpracował z telewizją TVN i redakcją Dzień Dobry TVN. Z programem Uwaga! przygotowywał reportaże dotyczące kwestii żywienia w polskich szkołach i przedszkolach. Później w Kuchnia TV prowadził swoje autorskie programy Ł’apetyt i Ł`apetyt II. Jest też autorem książki "Smakuje", w której zawarł kilkadziesiąt swoich ulubionych przepisów: prostych i pysznych. Popularność przyniósł mu udział w programie Top Chef, w którym jest jednym z jurorów.
      Grzegorz Łapanowski prywatnie
      Grzegorz Łapanowski jest singlem, jak sam mówi - praca pochłania go bez reszty. Rocznie prowadzi sto eventów, planuje założenie gospodarstwa ekologicznego jako bazy pod własną restaurację.

      Znany/a z: -

      Związki: -

      Osoby powiązane: -

      Link WWW: -

      Link FB: -

      Link Pinterest: -

      Link Instagram: -

      Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
      Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.
      Więcej informacji znajdziesz tutaj.