Reklama

Co nowego w "Top Chefie"? Gośćmi 7. odcinka show Polsatu będą znani i kochani artyści - Monika Brodka i Igor Herbut! Ulubionym kierunkiem kulinarnym Brodki jest Azja, a szczególnie Japonia. Igor Herbut to tzw. kulinarny włóczęga - podąża szlakiem najciekawszych światowych restauracji.

Nie każdy wie, że Igor i Monika Brodka są pasjonatami japońskiej kuchni. Podobnie jak ja - przedstawi jurorów Wojciech Modest Amaro.

A goście staną na wysokości zadania. Brodka ostro skrytykuje ryż jednego z kucharzy:

Jest rozgotowany! A jaka była proporcja wody i ryżu? - tym pytaniem zaskoczy uczestnika.

Czy ten weźmie sobie do serca jej zdanie i ugotuje nową porcję?

Igor Herbut będzie dawał profesjonalne wskazówki na temat przygotowania tempury, między innymi: - Zamiast wody możesz użyć szampana albo wody gazowanej.

TOP CHEF już w środę 18 kwietnia o godzinie 21.30 w Polsacie!

Zobacz także

Zobacz: "Top Chef": "Ja tego dania nie puszczę"! W 6. odcinku będzie gorąco!

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama