Orlando Bloom w kapeluszu Orlando Bloom, Katy Perry na wakacje Katy Perry we wzorzystym kombinezonie Katy Perry w beżowym płaszczu Katy Perry w różowej sukience
Orlando Bloom w kapeluszu
Orlando Bloom w kapeluszu

Katy Perry i Orlando Bloom rozstali się! Po roku znajomości rozpadł się związek wokalistki i aktora. Jeszcze niedawno mogliśmy oglądać zdjęcia paparazzi, na których zakochani nie szczędzili sobie czułości. Choć na początku ich związku wydawało się, że między nimi wszystko układa się idealnie i piosenkarka w końcu znalazła swojego wymarzonego partnera, ostatnio pojawiły się plotki o poważnym kryzysie w ich związku. W końcu para postanowiła odnieść się do tych informacji i wydała oświadczenie, w którym potwierdziła, że  ich związek to już przeszłość.

“Zanim pojawią się plotki i fałszywe informacje wymkną się spod kontroli, potwierdzamy, że Orlando i Katy dają sobie pełną szacunku i miłości przestrzeń na ten moment”.

Czy Twoim zdaniem Katy Perry i Orlando Bloom wrócą jeszcze do siebie?

Zobacz:  Znamy gwiazdę SuperBowl 2017! To może być najlepszy występ w historii. Przebiję Madonnę i Katy Perry?

Orlando Bloom, Katy Perry na wakacje
Katy Perry we wzorzystym kombinezonie