Związek Angeli i Arsena z "Love Island" to już przeszłość. Niestety, kolejna para z randkowego show Polsatu opublikowała w sieci oświadczenie w którym informuje, że ich związek to już przeszłość. Tuż po zakończeniu programu Ania rozstała się z Czarkiem, a później dowiedzieliśmy się, że Stella już nie jest z Piotrem. Teraz okazuje się, że ich losy podzielili Angela i Arsen. Sprawdźcie, co napisali w oświadczeniach na Instagramie i jak Angela komentuje rozstanie z Arsenem!

Angela z "Love Island" zdradza powody rozstania z Arsenem

Angela i Arsen wzięli udział w ostatniej, trzeciej edycji "Love Island". Zarówno Angela jak i Arsen dopiero po jakimś czasie dołączyli do programu, ale prawie od razu między nimi zaiskrzyło. Para trafiła do finałowej piątki, jednak tuż przed zakończeniem odpadli z programu. Po tym, jak odeszli z "Love Island" w sieci pojawiło się ich oficjalne oświadczenie, że wciąż są parą. Zakochani co jakiś czas publikowali w sieci wspólne zdjęcia i nagrania, a fani mocno im kibicowali.

Niestety, teraz okazuje się, że związek Angeli i Arsena to już przeszłość! Byli uczsetnicy "Love Island" podczas relacji na InstaStories opublikowali oświadczenia w których informują o zakończeniu związku.

Coś się kończy, coś zaczyna... Nasz związek z Angelą się zakończył. Mamy wiele wspaniałych wspomnień i chwil, które zostaną z nami na zawsze. Nie mamy do siebie złej krwi i nadal będziemy mieć kontakt na stopie koleżeńskiej. Abstrahując od sytuacji, jest mi po prostu przykro, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Dziękuję wszystkim, którzy w nas wierzyli i kibicowali. Nie chcemy wdawać się w szczegóły tego, co się stało, więc mam nadzieję, że to uszanujecie- napisał Arsen.

Instagram @arsen_l7

Oświadczenie dotyczące rozstania z Arsenem opublikowała również Angela, która teraz zablokowała swój profil na Instagramie.

(...) Chciałam powiedzieć, że nasza relacja z Arsenem się zakończyła. Nie żywimy do siebie urazy, mamy kontakt, szanujemy się i mam nadzieję, że podamy sobie pomocną dłoń w potrzebie. Nic się nie dzieje w życiu bez przyczyny i najwidoczniej tak musiało być. Kolejna lekcja, kolejne doświadczenie, które ma nas czegoś nauczyć. Niezmiennie bardzo go lubię , uważam że jest bardzo wartościowym facetem, ale to nie nasz czas i okoliczności. Nie będę wchodzić w szczegóły bo są to sprawy prywatne, które zostawimy dla siebie bo i tak wystarczająco wystawiliśmy swoje życie pod publikę. Jest mi bardzo przykro, ale z drugiej strony czuję, że dzięki tej sytuacji zrobimy miejsce na wydarzenia i ludzi bardziej kompatybilnych. Dziękuję wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki i wspierali- napisała Angela.

Mat. prasowe

Angela w rozmowie z mediami zdradziła, jaki był powód rozstania z Arsenem!