Jan Dąbrowski i Sylwia Przybysz urządzają swój nowy dom. Krok po kroku pokazują, jak będą wyglądały ich wnętrza. Teraz pokazali zdjęcia z łazienki.

Reklama
Ma przepiękną strukturę
- ekscytuje się Sylwia Przybysz.

Fani zastanawiają się jednak nad praktycznością tego wnętrza.

Łazienka w nowym domu Sylwii Przybysz i Jana Dąbrowskiego

Sylwia Przybysz i Jan Dąbrowski nie mogą się już doczekać aż wraz z córkami wprowadzą się do nowego domu. Niedawno Dąbrowscy pochwalili się nowym salonem a teraz przyszedł czas na podzielenie się projektem głównej łazienki. To będzie jedna z trzech, które znajdą się w ich domu:

Nie możemy się doczekać, żeby pokazać Wam tę płytkę po skończonym remoncie, bo dla mnie ( Sylwii) jest to najpiękniejsza płytka jaką widziałam.Ma przepiękną strukturę! Tutaj łazienka była projektowana zdecydowanie pod płytki jest cudna! Nie mogę się doczekać aż ją zobaczę.
- napisała na Instagramie.

Zobacz także: Sylwia Przybysz przeszła pilny zabieg: "Życie mi przeleciało przed oczami"

Łazienka utrzymana jest w białym kolorze w nowoczesnym stylu. Uwagę zwraca wolnostojąca wanna oraz ekstrawaganckie lustro. W pomieszczeniu znajduje się także otwarty prysznic. Cała łazienka wysadzona zostanie nowoczesną jasną płytką. Wnętrze prezentuje się przestronnie i wręcz Instagramowo.

Zobacz także
Sylwia i Jan Dąbrowscy
Sylwia i Jan Dąbrowscy Instagram@sylwiaprzybysz

Zobacz także: Olga Przybysz urodziła. Pokazała pierwsze zdjęcie z dzieckiem

Wymyślne wnętrza w domu Jana Dąbrowskiego i Sylwii Przybysz budzą dyskusję w mediach społecznościowych. Wielu internautów przyznaje, że to łazienka ich marzeń. Niektórzy jednak zastanawiają się nad utrzymaniem czystości w tak urządzonym wnętrzu:

Ale lustro świetne
Cały projekt wnętrza domu wygląda jak moje pokoje w simsach
Pomyślałam kto będzie sprzątał, te trzy łazienki ale z drugiej strony jak kogoś stać na taki dom to stać na osobę do pomocy. Oczywiście to bez żadnych złośliwości
Jedynie czarna bateria ciężka w utrzymaniu czystości
Łazienka marzeń
Reklama

Trzeba przyznać, że ich nowe miejsce będzie wyglądać imponująco.

Reklama
Reklama
Reklama