Marek ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia" zabrał głos w sprawie swojego związku z Kornelią. W związku z tym, co w ostatnim czasie dzieje się w sieci, postanowił raz na zawsze rozwiać wątpliwości fanów. O co chodzi? Zobaczcie nowy wpis uczestnika.

Marek ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia" o relacji z Kornelią

Marek i Kornelia ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia" to jedyna para, której udało się przetrwać eksperyment w 9. edycji ślubnego show. Niedawno uczestniczka chwaliła się, że zrobiła prezent urodzinowy dla męża, zmieniając nazwisko na Różańska. "Państwo Różańscy" - właśnie tak mogą się przedstawiać już od jakiegoś czasu. Chociaż związek Marka i Kornelii nie powinien budzić wątpliwości, to uczestnicy wciąż dostają mnóstwo pytań. Marek postanowił opublikować nagranie, którym raz na zawsze ucina plotki i niedomówienia:

Cześć, często zadajecie mi te pytania:1. Czy znałem się z Kornelią przed programem?2. Czy mieszkamy w Bydgoszczy?3. Czy nadal jestem z Kornelią?
Kornelia i Marek ze Ślubu od pierwszego wejrzenia
Kornelia i Marek ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia" Instagram @kornelia.m

Zobacz także: Kornelia ze "Ślubu" pokazała, co dostała od męża. Marek to prawdziwy romantyk

Na pytanie o znajomość z Kornelią ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia" przed programem, miejsce zamieszkania oraz sam fakt, jaki jest ich status związku, Marek odpowiedział:

Tak nie znałem Kornelii wcześniej. Tak mieszkamy razem w Bydgoszczy. Tak jesteśmy razem
Marek i Korneli ze Ślubu od pierwszego wejrzenia o swoim związku
Marek i Korneli ze Ślubu od pierwszego wejrzenia o swoim związku Instagram @kornelia.m

Zobacz także: Aneta ze "ŚOPW" o córce: "Jestem szczęśliwa, jak ona z tego wszystkiego wychodzi"