Małgorzata Ostrowska-Królikowska skomentowała oświadczenie Antoniego Królikowskiego! Aktorka zareagowała na krótkie nagranie swojego syna, który przeprosił za swoje zachowanie i przyznał, że organizacja walki sobowtórów prezydentów Ukrainy i Rosji była błędem. Królikowski nie ukrywa, że chce pomóc ofiarom wojny w Ukrainie jednak teraz musi skupić się teraz na swoim zdrowiu. Jak wyznanie aktora komentują jego mama i koledzy z show-biznesu?

Małgorzata Ostrowska-Królikowska wspiera Antoniego Królikowskiego

Zaledwie kilka dni temu Antoni Królikowski wywołał prawdziwą burzę w sieci. Okazało się wówczas, że aktor został włodarzem nowej federacji MMA i zapowiedział wówczas walkę sobowtórów prezydentów Rosji i Ukrainy. Na Antoniego Królikowskiego wylała się fala hejtu- internauci i koledzy aktora z show-biznesu ostro skrytykowali kontrowersyjny i szokujący pomysł na walkę sobowtórów. Początkowo Antoni Królikowski bronił swojego zdania, jednak po kilku dniach przyznał się do błędu i opublikował na Instagramie krótkie nagranie, w którym za wszystko przeprasza.

Na nagranie syna w bardzo wymowny sposób zareagowała Małgorzata Ostrowska-Królikowska. Aktorka opublikowała serduszko, a później zdradziła, dlaczego wyłączyła możliwość komentowania postów na swoim profilu na Instagramie.

Zablokowałam, bo tam tyle agresji i nienawiści było... że szok- napisała aktorka.

Zobacz także: Antek Królikowski odcina się od kontrowersyjnej gali MMA. "Znikam. Żałuję, że zawiodłem"

Instagram @antek.krolikowski

Na oświadczenie Antoniego Królikowskiego zareagowały również inne gwiazdy. Jak komentują jego decyzję?