Już od jakiegoś czasu ciemne chmury wisiały nas związkiem Agaty i Huberta z "Love Island". Jeszcze niedawno słyszeliśmy o ich kryzie, który podobno został zażegnany. Okazuję się jednak, że nie na długo. Najpierw Hubert zabrał głos w sprawie rozstania, a następnie skomentowała to Agata. Zdradziła, co było powodem takiej decyzji.

"Love Island": Agata komentuje rozstanie z Hubertem

Zwycięzcy 7. edycji "Love Island" Hubert i Agata rozstali się, wczoraj na Instagramie uczestnika pojawiło się oświadczenie, w którym wyjaśnia, dlaczego podjęli taką decyzję. Powodem rozpadu ich związku jest to, co widzowie mogli zauważyć już na ekranie m.in. różnica w charakterach. Z oświadczenia można wywnioskować, że decyzję o rozstaniu podjął Hubert, który zdradził, że ostatnie tygodnie uświadomiły mu, że oboje pragną czegoś innego od życia.

Instagram @hubwic

Zobacz także: "Love Island": Julia dopiero co ogłosiła związek, a teraz wyznaje: "Musiałam się pożegnać"

Niedługo po oświadczeniu Huberta, na relacji pojawił się komentarz Agaty, w którym podzieliła zdanie byłego partnera o powodach rozstania. Dodała również, że jest jej przykro, ponieważ jej uczucia były szczere, niestety różnica w temperamentach była zbyt dużą bolączką do przeskoczenia.

Dołączam się do oświadczenia wydanego przez Huberta o naszym rozstaniu. Jest mi bardzo przykro, ponieważ moje intencje i uczucia były od początku do końca w 100% szczere. Różnica charakterów, temperamentu i oczekiwać co do związku były dla nas nie do przeskoczenia, mimo szczerych chęci - napisała Agata w swoim oświadczeniu.

Instagram/agata_paz