TV-Show

"Rolnik szuka żony": Ilona i Adrian rozstali się! Uczestnik show opublikował oświadczenie. "Nasze drogi się rozchodzą"

Ilona i Adrian z "Rolnik szuka żony" nie są już razem. W sieci pojawiło się oświadczenie rolnika. Co się stało?

Bardzo smutna informacja dla wszystkich fanów Ilony i Adriana, których poznaliśmy w programie "Rolnik szuka żony". Na Instagramie Adriana właśnie pojawiło się oświadczenie, z którego dowiadujemy się o rozstaniu tej dwójki! Co się stało? Zobaczcie, co napisał w sieci uczestnik show TVP.

Zobacz także: "Będą zaręczyny" - zapowiada Paweł Bodzianny z "Dance, Dance, Dance"! Kiedy oświadczy się Marcie Paszkin?

Krzysztof z "Rolnik szuka żony" nie żyje. W programie zaczął układać sobie życie na nowo

Ilona i Adrian z "Rolnik szuka żony" rozstali się!

Ilona i Adrian byli bohaterami szóstej edycji "Rolnik szuka żony". O serce rolnika w programie walczyły trzy kandydatki: Agata, Wioleta oraz Ilona. Adrian do samego końca nie zdradzał, która z kandydatek podoba mu się najbardziej, ale w końcu w dniu ostatecznego wyboru zdecydował się na związek z Iloną.

Fani bardzo mocno trzymali kciuki za ich związek - wielu miało nadzieję, że relacja Ilony i Adriana skończy się ślubem i założeniem rodziny. Dziś niestety już wiadomo, że swoją przyszłość będą budować osobno. Oświadczenie rolnika, które właśnie pojawiło się w sieci, mocno zasmuciło fanów programu "Rolnik szuka żony". Okazało się, że Ilona i Adrian nie są już razem! Na Instagramie uczestnika show TVP, pojawiło się również ich ostatnie wspólne zdjęcie.

To jest ostatnie Nasze wspólne zdjęcie...
Jak to w każdej relacji bywa, są lepsze i gorsze chwile. Na szczęście po czasie zostaną tylko te dobre wspomnienia - zaczął swój wpis rolnik.

W dalszej części oświadczenia Adrian podziękował Ilonie za wszystkie chwile, które spędzili razem. Rolnik ma również nadzieje, że fani wykażą się zrozumieniem w tej sytuacji.

Chciałbym podziękować Ilonie za wszystkie wspólnie spędzone chwile, za wspomnienia, za ciekawych ludzi, których poznałem dzięki Niej, za czas, który mi poświęciła, za pasje do koni, która dzięki Niej u mnie się rozwinęła, za wszystko co mogłem się od Niej nauczyć.
Niestety Nasze drogi się rozchodzą, lecz mam nadzieję, że pozna tą właściwą osobę, z którą będzie szczęśliwa.
W tym momencie hejt nie jest nam potrzebny, liczymy na Wasze wsparcie, zrozumienie oraz dobre słowo - napisał Adrian w swoim oświadczeniu.

Fani bardzo ubolewają, że Ilona i Adrian nie są już razem, jednak doceniają, że byli partnerzy zrobili to z klasą i rozstali się w dobrych relacjach.

- Brawo za klasę... Wszystkiego dobrego Adrian, tak to w życiu bywa za są i takie sytuacje. Powodzenia

- Przykro czytać, ale pełne brawa za zachowanie klasy... 🥺🙊

- Szkoda... 😢 Myślałam, że z tych wszystkich programów gdzie się poznały dwie połówki, chociaż wy wytrwacie, kibicowałam strasznie, no ale trudno każdemu z osobna szczęścia i spotkania tej jedynej połówki 😍

- Będzie dobrze ❤️. Trzymajcie się...

- Wszystkiego Dobrego dla Was ❤️ - piszą fani.

Poniżej możecie zobaczyć cały wpis Adriana.

Ilona i Adrian, których poznaliśmy w 6. edycji programu "Rolnik szuka żony" zakończyli swój związek!

Ilona i Adrian z

Ilona i Adrian Rolnik szuka żony

"Rolnik szuka żony": Ilona i Adrian przekazali radosną nowinę. Wielkie szczęście w ich rodzinie

Oni wzbudzili najwięcej emocji w "Rolnik szuka żony 8": Maciej i Kamila

Rolnik szuka żony 8. Tak mieszkają uczestnicy najnowszej edycji! Te wnętrza zachwycają

Ilona z Rolnika na wakacjach z Adrianem
TV-Show
"Rolnik szuka żony": Tak Ilona świętuje "nowy etap w życiu"! Była partnerka Adriana nie zamierza rozpaczać po rozstaniu!
Rozstanie Ilony i Adriana zszokowało fanów programu "Rolnik szuka żony". Teraz na InstaStory byłej partnerki rolnika pojawiło się nagranie, na którym możemy zobaczyć, że Ilona chyba jednak lepiej czuje się jako singielka...

Kilka dni temu dowiedzieliśmy się o rozstaniu Ilony i Adriana, uwielbianej pary z "Rolnik szuka żony" . Ta wiadomość bardzo zasmuciła fanów tej dwójki, którzy tak bardzo kibicowali ich związkowi. Byli partnerzy zaczynają jednak swoje życie osobno, a Ilona właśnie pochwaliła się, jak świętuje swój "nowy etap"! Była dziewczyna Adriana wyciągnęła szampana i wygląda na to, że teraz przede wszystkim będzie skupiała się na swojej pasji. Zobaczcie sami! Zobacz także:  "Rolnik szuka żony": Rozstanie Adriana i Ilony! Rolniczka wcześniej pisała o kryzysie w związku Ilona z "Rolnik szuka żony" świętuje nowy etap życia Ilona i Adrian byli uczestnikami szóstej edycji programu "Rolnik szuka żony" i to właśnie udział w wielkim hicie stacji TVP1 zapoczątkował ich relacje. Szybko zdobyli sympatię widzów, którzy liczyli na to, że Ilona i Adrian stworzą szczęśliwy związek na długie lata. I kiedy wszyscy czekali na informacje o ślubie, nagle na Instagramie rolnika pojawiło się oświadczenie, z którego dowiedzieliśmy się, że to koniec ich związku!  To jest ostatnie Nasze wspólne zdjęcie... Aby uniknąć spekulacji, z przykrością chciałem Was poinformować, że Nasz związek się zakończył. Jak to w każdej relacji bywa, są lepsze i gorsze chwile. Na szczęście po czasie zostaną tylko te dobre wspomnienia - brzmi część wpisu rolnika dotyczącego rozstania z Iloną. Ilona z kolei powstrzymała się od składania oświadczeń, ale za to poinformowała, że wraca do Wałbrzycha i to właśnie w tym miejscu rozpoczyna swoje życie na nowo. W swojej ostatniej relacji na InstaStory była partnerka Adriana zdecydowała się nawet pokazać, jak świętuje zmiany w swoim życiu. Ilona otworzyła szampana i wygląda na to, że jest szczęśliwa.  Za nowy...

Ilona rolnik szuka żony
TV-Show
"Rolnik szuka żony": Ilona opublikowała pierwsze zdjęcie po rozstaniu z Adrianem. Z kim świętowała urodziny?

To już oficjalne! Ilona i Adrian z szóstej edycji "Rolnik szuka żony" nie są już razem . Rolnik opublikował w mediach społęcznościowych poruszające oświadczenia, a teraz Ilona pokazała na Instagramie pierwsze zdjęcie od czasu, kiedy fani dowiedzieli się o zakończeniu ich związku. Jest na nim z Adrianem? Ilona z "Rolnik szuka żony" pokazała pierwsze zdjęcie po rozstaniu z Adrianem! Smutna wiadomość o rozstaniu Ilony i Adriana z 6. edycji " Rolnik szuka żony " poruszyła fanów programu, którzy szczerze kibicowali ich relacji i oczekiwali na informację o zaręczynach, a tymczasem ich drogi się rozeszły. Oficjalną informację o rozstaniu przekazał Adrian w mediach społecznościowych. Rolnik opublikował ich ostatnie wspólne zdjęcie i poprosił Internautów o wsparcie, po czym dodał, że "w tym momencie hejt nie jest nam potrzebny": To jest ostatnie Nasze wspólne zdjęcie... Aby uniknąć spekulacji, z przykrością chciałem Was poinformować, że Nasz związek się zakończył. Jak to w każdej relacji bywa, są lepsze i gorsze chwile. Na szczęście po czasie zostaną tylko te dobre wspomnienia - napisał Adrian Berkowicz na Istagramie. Rolnik podziękował też Ilonie za wspólny czas, a Internauci są pod wrażeniem klasy, jaką pokazał, pisząc o tak trudnej sytuacji. Tymczasem Ilona zdecydowała się opublikować na Instastory pierwsze zdjęcie po rozstaniu, ale nie nawiązała w nim do byłego już partnera ! Uczestniczka "Rolnika" pokazała zdjęcie z urodzin, które spędzała ze znajomą.  Ilona nie odniosła się do rozstania, ale z jej profilu na Instagramie zniknęła informacja, że jest w związku z Adrianem Berkowiczem, a to w obecnie mocne potwierdzenie zakończenia relacji! Sądzicie, że jest szansa, że para wróci do siebie? Wątpliwości, że...

TV-Show
Gwiazda "Rolnik szuka żony" wierzy, że Ilona i Adrian jeszcze się zejdą! Zobaczcie co pisze
Czy Ilona i Adrian mają szansę jeszcze naprawić swoją relację? Co do tego chyba nie ma wątpliwości inna uczestniczka "Rolnik szuka żony", Natalia! Co napisała pod oświadczeniem rolnika?

Kwietniowy poniedziałek z pewnością zapadnie w pamięć fanom programu "Rolnik szuka żony". To właśnie wtedy Adrian poinformował za pośrednictwem Instagrama, że jego związek z Iloną zakończył się ! Fani nie ukrywają, że nie mogą uwierzyć w to co się stało. Podobnie ma również Natalia Niemiec, która jest przekonana, że Ilona i Adrian jeszcze się ze sobą zejdą! Co napisała pod oświadczeniem rolnika? Zobacz także:  "Rolnik szuka żony": Natalia niedawno urodziła synka, a już planuje huczne 18. urodziny? O co chodzi? Natalia z "Rolnik szuka żony" wierzy, że Ilona i Adrian jeszcze będą razem! Widzowie programu "Rolnik szuka żony" byli przekonani, że relacja Ilony i Adriana zakończy się ślubem i założeniem rodziny. Wszystko wskazywało na to, że uczestnicy show TVP1 świetnie się dogadywali, mieli podobne zainteresowania, biła od nich pozytywna energia... Ale niestety, Adrian w poniedziałek 19 kwietnia zamieścił wpis, z którego dowiedzieliśmy się o rozpadzie jego związku z Iloną. To jest ostatnie Nasze wspólne zdjęcie... Aby uniknąć spekulacji, z przykrością chciałem Was poinformować, że Nasz związek się zakończył. Jak to w każdej relacji bywa, są lepsze i gorsze chwile. Na szczęście po czasie zostaną tylko te dobre wspomnienia - czytamy w oświadczeniu Adriana.  Ta informacja mocno zasmuciła fanów tej dwójki... - Ale szkoda :( - Szkoda, ale powodzenia Wam życzę. Otwierają się nowe drogi i możliwości 👍 -😢 Życzę Wam obojgu abyście znaleźli w życiu to czego szukacie i byli szczęśliwi. Pozdrawiam - piszą fani.  Niektórzy z fanów wprost nie mogą uwierzyć w to, co się stało. Adrian nie podał dokładnych powodów zakończenia ich relacji, a z kolei Ilona do tej pory nie...

Nasze akcje
Dua Lipa, Rihanna, Alessandra Ambrosio
Newsy
Te gwiazdy wiedzą jak stworzyć niezapomniane stylizacje!
Weleda
Newsy
Kosmetyki, które łączą tradycję z nowoczesnością. Poznaj je!
Partner
Zmysłowy i uwodzicielski czy delikatny i czarujący – jaki jest twój zapach?
Newsy
Ponadczasowy czy zaskakujący? Ten zapach ma jedno i drugie!
Partner
Sprawdź, jak skutecznie „cofnąć zegar” i odmłodzić spojrzenie!
Newsy
Spektakularny i jednocześnie naturalny wygląd? Sprawdź, jak odmłodzić spojrzenie!
Eva Longoria
Styl życia
Wymarzona sylwetka bez wyrzeczeń? To możliwe!
Newsy
Nowa kolekcja Lilou zachęca do świętowania wspólnych chwil
Pomysł na prezent: perfumy Tom Tailor
Newsy
Te perfumy symbolizują drogocenne chwile szczęścia i spokoju
Newsy
Niebanalna i ponadczasowa biżuteria Pandora zachwyca blaskiem
Nowości
PartyExtra
Małgorzata Rozenek-Majdan uśmiechnięta
Małgorzata Rozenek-Majdan
BZ
Julia Wieniawa w neonowej sukience na lato
Julia Wieniawa
Katarzyna Cichopek na 59 Festiwalu w Opolu
Katarzyna Cichopek
Klaudia El Dursi na plaży
Hotel Paradise
BZ
Ślub od pierwszego wejrzenia x-news
Ślub od pierwszego wejrzenia
Versace wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Trendy w koloryzacji włosów na wiosnę i lato 2022. Te odcienie robią mocne wrażenie
Marcelina Zielnik
Gorący trend: Dopamine dressing
Fleszstyle
Dopamine dressing to najgorętszy trend sezonu. Obłędną koszulę w stylu Małgorzaty Rozenek-Majdan kupisz w Sinsay za 39,99
Anna Kusiak
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Niemal identyczne kupisz w Sinsay za 35 zł
Newsy
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Podobne kupisz w Sinsay za 35 zł
Urszula Jagłowska-Jędrejek
Anna Lewandowska w swetrze za ponad tysiąc złotych
Newsy
Anna Lewandowska w modnym swetrze ponad tysiąc złotych. W Sinsay kupisz podobny za 50 złotych!
Aleksandra Skwarczyńska-Bergiel
Moda uliczna wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Najmodniejsze buty na wiosenno-letni sezon. Te modele ma w szafie każda it-girl