Kuba z "Love Island" podczas relacji na InstaStories opublikował długi wpis, w którym poinformował, że jego związek z Josie to już przeszłość! Niestety, okazuje się, że zwycięzcy przedostatniej edycji randkowego show Polsatu podjęli decyzję o rozstaniu. Co się stało? Josie i Kuba we wspólnym oświadczeniu zdradzili powody decyzji o zakończeniu związku.

Rozstanie Josie i Kuby z "Love Island"

Josie i Kuba wzięli udział w piątej edycji "Love Island" i szybko zdobyli ogromną sympatię widzów. Fani programu mocno kibicowali seksownej blondynce i przystojnemu góralowi, którzy nie ukrywali, że narodziło się między nimi prawdziwe uczucie. Para dotarła do wielkiego finału i wygrała randkowe show Polsatu. Po zakończeniu programu Josie przeprowadziła się w polskie góry, do Kuby. Ich relacja została jednak wystawiona na prawdziwą próbę, kiedy Josie z "Love Island" musiała wrócić do Kanady. Była uczestniczka programu spędziła tam kilka miesięcy, ale ostatnio wróciła do Polski.

Niestety, teraz Kuba i Josie z "Love Island" poinformowali, że ich związek należy do przeszłości.

Hejka kochani. Chcielibyśmy sportować naszą sytuację w związku bo wiele osób o to pyta, nie chcemy robić z tego tajemnicy, jesteśmy już na to gotowi. Z różnych względów dla nas obojga nie widzieliśmy naszej wspólnej przyszłości, w dalszym ciągu bardzo się lubimy i będziemy mieli kontakt bo mamy wspólny język, ale już nie jako para. Nie pytajcie, co poszło nie tak, czy ktoś kogoś zdradził bo piszecie tylko takie wiadomości, nic takiego się nie stało, po prostu dwa różne charaktery- zaczęli we wspólnym oświadczeniu.

Zobacz także: "Love Island 6": Karolina Gilon komentuje kłamstwa Kuby o raku: "Nie można z takich rzeczy żartować"

Mat. prasowe

Josie i Kuba nie ukrywają, że decyzja o rozstaniu była dla nich bardzo trudna, ale zamierzają miło wspominać ich wspólną przygodę w programie.