Reklama

To już miesiąc od kiedy czytelniczki magazynu "Party" mogą gotować razem z Martą Grycan. Za nami już trzy części jej kulinarnego poradnika "Kuchnia na szpilkach" (zobacz: Marta Grycan gotuje z córką), a już od poniedziałku kupić będzie można czwartą część. Tym razem Marta pokaże jak przygotować najlepsze dania z kuchni francuskiej i w jaki sposób przybrać je by nie tylko smakowały, ale też wyglądały stylowo.

Reklama

Planujecie zaprosić gości i poczęstować je przystawkami serwowanymi na specjalne okazje przez Martę?

Zobacz okładki poprzednich części "Kuchni na szpilkach":
cz. 1. Przysmaki w 15 minut
cz. 2. Włoskie przystawki Marty Grycan
cz. 3. Wielkanocne specjały rodziny Grycanów

Reklama

chimera

Reklama
Reklama
Reklama