Newsy

Antek Królikowski zareagował na oświadczenie Joanny Opozdy! Nie uwierzycie, co zrobił w sieci

Antoni Królikowski zareagował na informacje o rozstaniu z Joanną Opozdą! Nie uwierzycie co zrobił po tym, jak jego była partnerka opublikowała oświadczenie na Instagramie. Tego chyba nikt się nie spodziewał!

Antoni Królikowski o krytyce. "Nie żyje tym, mam się całkiem dobrze"

Antoni Królikowski reaguje na wpis byłej partnerki

W ostatni wtorek, 29 grudnia, Joanna Opozda opublikowała oświadczenie, które zszokowało wielu internautów. Aktorka za pośrednictwem Instagrama poinformowała wówczas, że jej związek z Antkiem Królikowskim to już przeszłość.

(...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robic. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku- Joanna Opozda poinformowała na Instagramie.

Joanna Opozda nie zdradziła, dlaczego nie jest już z Antkiem Królikowskim, jednak media dotarły do kulis rozstania pary. Według informatora portalu pudelek.pl aktor rozstał się z Joanną Opozdą tuż przed świętami Bożego Narodzenia.

Rzucił Opozdę dwa dni przed Wigilią. Joanna zabrała wszystkie swoje rzeczy z nowego domku Królikowskiego w Konstancinie - zdradził informator portalu pudelek.pl. Kocha inną, swoją byłą - cytuje portal.

Do tej pory Antoni Królikowski nie skomentował doniesień na swój temat. Okazuje się jednak, że aktor zareagował na oświadczenie byłej partnerki. Jak? Antoni Królikowski... polubił wpis Joanny Opozdy na Instagramie!

Zobacz także: Już 4 lata temu Julia Wieniawa pozowała z obecnym chłopakiem i dziewczyną swojego byłego!

Antoni Królikowski polubił wpis Joanny Opozdy o ich rozstaniu.

Antoni Królikowski polubił oświadczenie Joanny opozdy

Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą od kilku miesięcy. Niestety, wygląda, że ich związek nie przetrwał próby czasu.

East News

Jak kiedyś wyglądała Joanna Opozda?

Joanna Opozda chudnie w oczach! Nowe zdjęcie aktorki zaniepokoiło internautów

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Banksterzy"

Joanna Opozda pokazała namiętne zdjęcia z Antonim Królikowskim. Jest w samej bieliźnie!

Newsy
Królikowski i Opozda rozstali się! Przypominamy ich historię. Wiecie, kiedy się poznali? To nie była miłość od pierwszego wejrzenia

Ta wiadomość zaskoczyła dziś wszystkich- Joanna Opozda i Antoni Królikowski podjęli decyzję o rozstaniu. Piękna gwiazda serialu "Pierwsza miłość" opublikowała na Instagramie krótkie oświadczenie, w którym poinformowała swoich fanów, że jej związek z Antkiem Królikowskim to już przeszłość.  (...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy- napisała Joanna Opozda. Sam Antoni Królikowski wciąż milczy i nie komentuje informacji o rozstaniu z Joanną Opozdą. My postanowiliśmy przypomnieć Wam, jak wyglądały początki ich związku. Pamiętacie, kiedy się poznali?  Zobaczcie nasz materiał wideo!  Zobacz także:  Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się tuż przed świętami?! "Kocha inną, swoją byłą" donoszą media Joanna Opozda i Antoni Królikowski już nie są razem.

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Dolina Bogów"
Newsy
Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się tuż przed świętami? Media o kulisach: "Kocha inną, swoją byłą"
Tego nie spodziewał się chyba nikt!

Media informują o kulisach rozstania Joanny Opozdy i Antoniego Królikowskiego! Dlaczego zaledwie po kilku miesiącach para postanowiła zakończyć swój związek? Kiedy Joanna Opozda i Antoni Królikowski się rozstali? Jeden z portali opublikował zaskakujące informacje dotyczące byłej pary!  Kulisy rozstania pary Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą od zaledwie kilku miesięcy. Aktor związał się z gwiazdą serialu "Pierwsza miłość" tuż po rozstaniu z poprzednią partnerką, Katarzyną. Pod koniec czerwca Kasia Dąbrowska opublikowała w sieci wpis, w którym poinformowała, że nie jest już w związku z Antonim Królikowskim. Kilka dni później, na początku lipca, media po raz pierwszy poinformowały, że aktor ma nową dziewczynę, którą jest Joanna Opozda. Po jakimś czas zakochani potwierdzili medialne plotki i zaczęli pokazywać się razem na oficjalnych imprezach. Niestety, dziś wiemy już, że Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się.  (...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robic. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku- Joanna Opozda poinformowała na Instagramie.  Teraz z pewnością wszyscy zastanawiają się, dlatego Joanna Opozda i Antoni Królikowski podjęli decyzję o rozstaniu. Portal pudelek.pl poinformował właśnie o zaskakujących kulisach ich rozstania! Według doniesień portalu związek zakończył się tuż przed świętami Bożego Narodzenia! Informator portalu sugeruje, że do rozstania doszło ponieważ Antek Królikowski wciąż nie może zapomnieć o swojej byłej partnerce...  Rzucił Opozdę dwa dni przed...

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Banksterzy"
ONS.pl
Newsy
Joanna Opozda i Antoni Królikowski razem w górach! W sieci pojawiły się zdjęcia z wyjazdu pary!

A jednak wielki powrót? Joanna Opozda i Antoni Królikowski znów są razem? Media opublikowały zdjęcia, które wydają się ostatecznym dowodem na to,  że była para znów jest ze sobą bardzo blisko. Jak informuje "Fakt" Joanna Opozda i Antoni Królikowski zostali "przyłapani" w Zakopanem. Dziennik poprosił aktora o komentarz w sprawie plotek o jego powrocie do Joanny Opozdy. Co powiedział? Antoni Królikowski potwierdził, że znów spotyka się z byłą partnerką?  Joanna Opozda i Antoni Królikowski razem w górach Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą przez zaledwie kilka miesięcy. Aktor związał się z gwiazdą serialu "Pierwsza miłość" tuż po rozstaniu z poprzednią partnerką, Kasią. Niestety, pod koniec 2020 roku Joanna Opozda opublikowała na Instagramie oświadczenie, w którym poinformowała o rozstaniu z Antkiem Królikowskim.  (...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy- napisała wówczas aktorka. Co ciekawe, kilka tygodni temu media poinformowały, że Antoni Królikowski próbuje odzyskać Joannę Opozdę. Portal pudelek.pl opublikował nawet zdjęcia na których aktor wręczał byłej partnerce wielki bukiet czerwonych róż.  Joanna Opozda i Antoni Królikowski nie komentowali doniesień na swój temat, a ostatnio aktorka opublikowała swoje zdjęcie z gór. Teraz okazuje się, że była tam w towarzystwie byłego partnera! "Fakt" opublikował ich wspólne fotki ze stoku narciarskiego. A jak Antoni Królikowski zareagował na pytanie dziennika o jego relacje z Joanną Opozdą? Nie komentuję tego- odpowiedział krótko...

Nasze akcje
Gwiazdy
Newsy
Chcesz dobrze czuć się we własnej skórze tak, jak największe gwiazdy? Działaj metodą małych kroków!
Partner
Skuteczny trening bez wysiłku? Teraz to możliwe!
Newsy
Skuteczny trening to nie tylko siłownia!
Weleda
Newsy
Kosmetyki, które łączą tradycję z nowoczesnością. Poznaj je!
Nowości
PartyExtra
Małgorzata Rozenek-Majdan uśmiechnięta
Małgorzata Rozenek-Majdan
BZ
Julia Wieniawa w neonowej sukience na lato
Julia Wieniawa
Katarzyna Cichopek na 59 Festiwalu w Opolu
Katarzyna Cichopek
Klaudia El Dursi na plaży
TV-Show
Hotel Paradise
BZ
Ślub od pierwszego wejrzenia x-news
TV-Show
Ślub od pierwszego wejrzenia
Versace wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Trendy w koloryzacji włosów na wiosnę i lato 2022. Te odcienie robią mocne wrażenie
Marcelina Zielnik
Gorący trend: Dopamine dressing
Fleszstyle
Dopamine dressing to najgorętszy trend sezonu. Obłędną koszulę w stylu Małgorzaty Rozenek-Majdan kupisz w Sinsay za 39,99
Anna Kusiak
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Niemal identyczne kupisz w Sinsay za 35 zł
Newsy
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Podobne kupisz w Sinsay za 35 zł
Urszula Jagłowska-Jędrejek
Anna Lewandowska w swetrze za ponad tysiąc złotych
Newsy
Anna Lewandowska w modnym swetrze ponad tysiąc złotych. W Sinsay kupisz podobny za 50 złotych!
Aleksandra Skwarczyńska-Bergiel
Moda uliczna wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Najmodniejsze buty na wiosenno-letni sezon. Te modele ma w szafie każda it-girl