Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Banksterzy"
ONS.pl

Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się! Jest oświadczenie aktorki

Związek Antoniego Królikowskiego i Joanny Opozdy to już przeszłość. Aktorka opublikowała na Instagramie krótkie oświadczenie, w którym zdradziła, że rozstała się z Antkiem Królikowskim! Co się stało i co o byłym partnerze napisała gwiazda serialu "Pierwsza miłość"?

Spójrzcie tylko na ten wpis!

Antoni Królikowski o krytyce. "Nie żyje tym, mam się całkiem dobrze"

Joanna Opozda i Antek Królikowski rozstali się

Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą przez zaledwie kilka miesięcy i chyba nic nie zapowiadało tego, że ich związek zakończy się tak szybko. Aktorska para dopiero co wrzucała do sieci swoje romatyczne zdjęcia, a dziś Joanna Opozda poinformowała, że rozstała się z Antkiem Królikowskim.

(...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robic. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku- czytamy na Instagramie.

Jak na wpis aktorki zareagowali internauci?

- Współczuję Ci szczerze . Trzymaj się ❤️
- I chciałoby się powiedzieć - a nie mówiłam...
- No cóż stało sie nie wyszło nie ten Pierwszy i nie Ostatni😍. Ważne ze rozstajecie sie przyjaźni...Głowa do góry cyc do przodu i teraz Świat jest twój🔥😂...Spełniaj swoje marzenia💪💪- komentują fani aktorki.

Przypominamy, że pierwsze informacje o związku Joanny Opozdy i Antoniego Królikowskiego pojawiły się w mediach na początku lipca br. Zakochani dość szybko potwierdzili, że są razem, a z czasem coraz częściej pojawiali się na oficjalnych imprezach i publikowali w sieci wspólne zdjęcia. Niestety, dziś wiemy już, że para podjęła decyzję o rozstaniu.

Zobaczcie cały wpis Joanny Opozdy!

Zobacz także: Rozstania gwiazd w 2020 roku. Te związki nie przetrwały!

Joanna Opozda poinformowała o rozstaniu z Antkiem Królikowskim.

Para rozstała się zaledwie po kilku miesiącach związku.

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu
ONS.pl

Jak kiedyś wyglądała Joanna Opozda?

Joanna Opozda chudnie w oczach! Nowe zdjęcie aktorki zaniepokoiło internautów

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Banksterzy"

Joanna Opozda nigdy wcześniej nie pokazała takiego zdjęcia z Antonim Królikowskim! Jest naprawdę romantycznie!

Jesteście zaskoczeni? Bo my bardzo!

Joanna Opozda
East News
Newsy
Były partner Joanny Opozdy skomentował jej związek z Antonim Królikowskim!

Kamil Kuroczko i Joanna Opozda poznali się na planie piątej edycji "Tańca z Gwiazdami" w 2016 roku, gdzie razem występowali na tanecznym parkiecie. Kilka miesięcy później okazało się, że aktorka i tancerz są parą! Swój związek potwierdzili w kwietniu 2017 roku, pokazując romantyczne zdjęcia z wakacji. Ale relacja tej dwójki zakończyła się zaledwie rok później. Zobacz także:   "Taniec z gwiazdami" wrócił po półrocznej przerwie! Z programem pożegnała się pierwsza para Teraz Joanna Opozda jest w związku z Antonim Królikowskim i wygląda na to, że gwiazda jest bardzo zakochana w swoim nowym partnerze. Jak na wiadomość o nowym związku swojej byłej partnerki zareagował Kamil Kuroczko? Tancerz opowiedział o tym w rozmowie z reporterką Party.pl, a do tego wyjawił również, w jakich relacjach rozstał się z aktorką.  Wszystkiego dowiecie się z naszego wideo, które możecie zobaczyć powyżej!

Antoni Królikowski i Joanna Opozda na premierze filmu "Dolina Bogów"
East News
Newsy
Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się tuż przed świętami? Media o kulisach: "Kocha inną, swoją byłą"
Tego nie spodziewał się chyba nikt!

Media informują o kulisach rozstania Joanny Opozdy i Antoniego Królikowskiego! Dlaczego zaledwie po kilku miesiącach para postanowiła zakończyć swój związek? Kiedy Joanna Opozda i Antoni Królikowski się rozstali? Jeden z portali opublikował zaskakujące informacje dotyczące byłej pary!  Kulisy rozstania pary Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą od zaledwie kilku miesięcy. Aktor związał się z gwiazdą serialu "Pierwsza miłość" tuż po rozstaniu z poprzednią partnerką, Katarzyną. Pod koniec czerwca Kasia Dąbrowska opublikowała w sieci wpis, w którym poinformowała, że nie jest już w związku z Antonim Królikowskim. Kilka dni później, na początku lipca, media po raz pierwszy poinformowały, że aktor ma nową dziewczynę, którą jest Joanna Opozda. Po jakimś czas zakochani potwierdzili medialne plotki i zaczęli pokazywać się razem na oficjalnych imprezach. Niestety, dziś wiemy już, że Joanna Opozda i Antoni Królikowski rozstali się.  (...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robic. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku- Joanna Opozda poinformowała na Instagramie.  Teraz z pewnością wszyscy zastanawiają się, dlatego Joanna Opozda i Antoni Królikowski podjęli decyzję o rozstaniu. Portal pudelek.pl poinformował właśnie o zaskakujących kulisach ich rozstania! Według doniesień portalu związek zakończył się tuż przed świętami Bożego Narodzenia! Informator portalu sugeruje, że do rozstania doszło ponieważ Antek Królikowski wciąż nie może zapomnieć o swojej byłej partnerce...  Rzucił Opozdę dwa dni przed...

Antoni Królikowski i Joanna Opozda
Newsy
Antek Królikowski zareagował na oświadczenie Joanny Opozdy! Nie uwierzycie, co zrobił w sieci

Antoni Królikowski zareagował na informacje o rozstaniu z Joanną Opozdą! Nie uwierzycie co zrobił po tym, jak jego była partnerka opublikowała oświadczenie na Instagramie. Tego chyba nikt się nie spodziewał!  Antoni Królikowski reaguje na wpis byłej partnerki W ostatni wtorek, 29 grudnia, Joanna Opozda opublikowała oświadczenie, które zszokowało wielu internautów. Aktorka za pośrednictwem Instagrama poinformowała wówczas, że jej związek z Antkiem Królikowskim to już przeszłość.  (...) chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robic. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku- Joanna Opozda  poinformowała na Instagramie.  Joanna Opozda nie zdradziła, dlaczego nie jest już z Antkiem Królikowskim, jednak media dotarły do kulis rozstania pary. Według informatora portalu pudelek.pl aktor rozstał się z Joanną Opozdą tuż przed świętami  Bożego Narodzenia. Rzucił Opozdę dwa dni przed Wigilią. Joanna zabrała wszystkie swoje rzeczy z nowego domku Królikowskiego w Konstancinie - zdradził informator portalu pudelek.pl. Kocha inną, swoją byłą - cytuje portal.  Do tej pory Antoni Królikowski nie skomentował doniesień na swój temat. Okazuje się jednak, że aktor zareagował na oświadczenie byłej partnerki. Jak? Antoni Królikowski... polubił wpis Joanny Opozdy na Instagramie! Zobacz także:   Już 4 lata temu Julia Wieniawa pozowała z obecnym chłopakiem i dziewczyną swojego byłego! Antoni Królikowski polubił wpis Joanny Opozdy o ich rozstaniu. Joanna Opozda i Antoni Królikowski byli parą od kilku miesięcy....

Nasze akcje
Gwiazdy
Newsy
Chcesz dobrze czuć się we własnej skórze tak, jak największe gwiazdy? Działaj metodą małych kroków!
Partner
Skuteczny trening bez wysiłku? Teraz to możliwe!
Newsy
Skuteczny trening to nie tylko siłownia!
Weleda
Newsy
Kosmetyki, które łączą tradycję z nowoczesnością. Poznaj je!
Nowości
PartyExtra
Małgorzata Rozenek-Majdan uśmiechnięta
Małgorzata Rozenek-Majdan
BZ
Julia Wieniawa w neonowej sukience na lato
Julia Wieniawa
Katarzyna Cichopek na 59 Festiwalu w Opolu
Katarzyna Cichopek
Klaudia El Dursi na plaży
TV-Show
Hotel Paradise
BZ
Ślub od pierwszego wejrzenia x-news
TV-Show
Ślub od pierwszego wejrzenia
Versace wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Trendy w koloryzacji włosów na wiosnę i lato 2022. Te odcienie robią mocne wrażenie
Marcelina Zielnik
Gorący trend: Dopamine dressing
Fleszstyle
Dopamine dressing to najgorętszy trend sezonu. Obłędną koszulę w stylu Małgorzaty Rozenek-Majdan kupisz w Sinsay za 39,99
Anna Kusiak
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Niemal identyczne kupisz w Sinsay za 35 zł
Newsy
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Podobne kupisz w Sinsay za 35 zł
Urszula Jagłowska-Jędrejek
Anna Lewandowska w swetrze za ponad tysiąc złotych
Newsy
Anna Lewandowska w modnym swetrze ponad tysiąc złotych. W Sinsay kupisz podobny za 50 złotych!
Aleksandra Skwarczyńska-Bergiel
Moda uliczna wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Najmodniejsze buty na wiosenno-letni sezon. Te modele ma w szafie każda it-girl