Agnieszka Popielewicz szanuje tradycję
Prezenterka wie jak przygotować tradycyjne dania śląskie
Opublikowano: sobota, 7 maja 2011 11:51
Reklama
Agnieszka Popielewicz już wkrótce stanie na ślubnym kobiercu. Jej wybranek z pewnością nie będzie narzekał na brak talentu kulinarnego prezenterki. Okazuje się, że młoda prezenterka bardzo sobie ceni wartości rodzinne jakie wyniosła ze Śląska.
-Uważam, że dobrze jest kiedy kobieta potrafi kulinarnie poprowadzić dom- wyznała w rozmowie z „Shape”.
Agnieszka Popielewicz zdradziła również, że na jej stole z pewnością będą pojawiały się typowe dla kuchni śląskiej potrawy takie jak rosół, modra kapusta czy kluski śląskie.
Przyznajemy, że taka narzeczona to skarb dla mężczyzny.
Reklama
tulipan
Reklama
Reklama
Reklama