Wojciech Fibak Wprost Kate Rozz
Wprost/ONS

Kate Rozz odpowiada: Przyjaźnimy sie z Fibakami

Mamy oświadczenie w sprawie afery z "Wprost"

Wczoraj media i serwisy internetowe żyły wyznaniami Wojciecha Fibaka, który w najnowszym numerze "Wprost" oznajmił, że to on zeswatał Kate Rozz z jej pierwszym mężem Jeanem Manuelem Rozenem. Tekst z tygodnika wywołał falę różnych spekulacji na temat życia prywatnego tenisisty, jak i byłej żony Piotra Adamczyka.

Zobacz: Tak wygląda były mąż Kate Rozz

Rozz w tej sprawie postanowiła wydać oficjalne oświadczenie, w którym zaprzeczyła wszystkim dziennikarskim pomówieniom i manipulacjom. Kate w piśmie, które wysłała do naszej redakcji wyjaśniła, że związek z pierwszym mężem oparty był na prawdziwej miłości, a z rodziną Fibak "przyjaźni się od wielu lat".

Całą sprawą poruszony jest również sam Wojciech Fibak, który szykuje już pozew sądowy.

Zobacz: Tak kiedyś wyglądała Kate Rozz

Paryskie życie Kate Rozz:

Kate Rozz o znajomości z Dodą. Nie wiedzieliśmy, że są aż tak zaprzyjaźnione!

Rozz o rozwodzie z Adamczykiem
Kate Rozz: Nie mieliśmy ślubu, nie będzie rozwodu
Zaskakujące wyznania gwiazdy na temat związku z Adamczykiem

Kate Rozz zasłynęła w show-biznesie głównie dzięki związkowi z Piotrem Adamczykiem . Kilka miesięcy temu para postanowiła się rozstać, a celebrytka na jakiś czas zniknęła z polskich mediów i wyjechała do Francji. Aspirująca do bycia aktorką była modelka postanowiła przypomnieć o swoim istnieniu. Zrobiła to przy pomocy dwutygodnika "Gala", któremu udzieliła szczerego wywiadu. W rozmowie Rozz po raz pierwszy odniosła się do swojego drugiego małżeństwa z Adamczykiem, a tym samym definitywnie ucięła wszelkie spekulacje na ten temat. - Nie mieliśmy ślubu, więc nie będzie rozwodu. Rozstaliśmy się i jeśli można powiedzieć po prostu, to właśnie tak to ujmę - wyznała Gwizdała w "Gali". Kate powiedziała również, że nie żałuje chwil spędzonych z Piotrem Adamczykiem. Celebrytka wyznaje bowiem zasadę, że z nieudanych związków należy pamiętać wyłącznie dobre rzeczy. - Jeżeli ludzie, którzy się kochali i dzielili ze sobą życie, się rozstają, warto skupić się na tym, co było dobre. Emocje, nerwy z czasem mijają, stają się nieistotne. Staram się wiec pamiętać, o tym, co było w miłości i związku najpiękniejsze. Kate Rozz wie jak zakończyć związek z klasą i pozostać w przyjacielskich relacjach z byłym partnerem. Dowodem na to mogą być jej stosunki z pierwszym mężem Jean-Manuelem Rozanem , który w reportażu Kingi Rusin dla "Dzień Dobry TVN" o paryskim życiu celebrytki, wypowiadał się o niej w samych superlatywach. Zobacz: Szok! Fibak we "Wprost": Poznałem Gwizdałę z jej Francuzem Kate Rozz pokazała swoje paryskie życie:

Majątek Wojciecha Fibaka
Newsy
Fibak rozwiódł się z żoną! Co z milionowym majątkiem pary?
Dom w Nowym Jorku, apartament w Monako...

Wojciech Fibak to jeden z najsłynniejszych polskich sportowców i utytułowany tenisista. Jednak w przeciągu ostatniego roku jego nazwisko przewijało się kontekście skandalu obyczajowego, spekulowano też o rozpadzie małżeństwa Fibaka. W pewnym momencie jednak wydawało się, że związek z Olgą Fibak przetrwa. Przypomnijmy: Małżeński kryzys zażegnany? Tak Fibak spędza popołudnie z rodziną w cyrku Okazuje się, że małżeństwa nie udało się uratować. Jak informuje "Super Express", Wojciech i Olga Fibakowie rozwiedli się i po trwających kilka miesięcy rozprawach, w końcu udało się sformalizować rozstanie.  Tabloid dodaje, że rozprawa była czystą formalnością, bowiem byli już małżonkowie ustalili wszystkie szczegóły odpowiednio wcześniej, w tym m.in. te dotyczące podziału ogromnego majątku. Zobacz: Fibak dzieli milionowy majątek. Co może stracić?   W końcu jednak udało się. Na czwartej sprawie Wojciech się zjawił i Olga dopięła swego. Fibakowie nie są już małżeństwem. Byli małżonkowie mieli wszystko ustalone niemal od roku. Nie orzekano o winie. Kwestie majątkowe też nie były przedmiotem sporu. Para miała podpisaną rozdzielność majątkową. Alimenty na córkę Ninę (7 l.) zostały ustalone na 10 tys. zł miesięcznie. Dziewczynka zostaje z matką, ale może często widywać się z tatusiem - donosi "Super Express". Para była ze sobą 12 lat. Myślicie, że zobaczymy niebawem Fibaka w towarzystwie nowej ukochanej czy będzie unikał mediów? Zobacz: Kate Rozz skomentowała aferę z Wojciechem Fibakiem

Kate Rozz oświadczenie w sprawie Wprost i Fibaka
Kate Rozz o adoptowanym synu: Porównywanie do konia jest haniebne
Gwizdała tłumaczy się z plotek

Kate Rozz w tym tygodniu z pewnością będzie najgorętszą postacią show-biznesu. Wszystko za sprawą szokujących wyznań Wojciecha Fibaka we "Wprost" na temat swatania Gwizdały z jej pierwszym mężem, oraz szczerego wywiadu, jakiego celebrytka udzieliła w dwutygodniku "Gala". Zobacz: "Przyjaźnimy się z Fibakami" Rozz w rozmowie opowiedziała pierwszy raz o rozstaniu z Piotrem Adamczykiem, a także zdradziła poruszające kulisy adopcji jej syna, które były dla niej w pewnym sensie walką o szczęście chłopca. - Adopcja Shaantiego nie była zaplanowana. Po prostu życie przyniosło mi taką sytuację, w której stanęłam między wyborem serca a rozumem. Nie mogłam zachować się inaczej - wyznaje Rozz w "Gali". W dwutygodniku Kate wspomina pierwsze spotkanie z chłopcem, a także szereg przeciwności losu, jakie na nią spadły w trakcie starń o adopcje. - Kilka lat temu mama jak co roku zawiozła prezenty na Boże Narodzenie do domu dziecka. Wtedy po raz pierwszy zobaczyłam Shaantiego - małego chłopca płaczącego na korytarzu. Kiedy zamknęliśmy proces adopcyjny, to był chyba najpiękniejszy dzień w życiu . Oczywiście każdy dzień spędzony razem jest darem, ale to było jak narodziny czegoś wyjątkowego, taka pewność, że już nic nas nie rozłączy. Kiedy Rozz spotykała się z Adamczykiem, kolorowa prasa opisała historię o tym, że Kate zmieniła imię synowi na cześć konia aktora, aby sprawić mu przyjemność. W całej sprawie, prawdą jest fakt, że celebrytka nadała chłopcu nowe imię, ale dużo wcześniej. - To jakaś kompletna bzdura, niemająca nw sobie cienia prawdy ani logiki, bo to imię pojawiło się zanim w ogóle Piotra poznałam. Powiem z całą stanowczością: porównywanie dziecka, szczególnie z taką ciężką przeszłością do konia było dla mnie haniebne i niemoralne. Szokujące w swoim okrucieństwie,...

Nasze akcje
Gwiazdy
Newsy
Chcesz dobrze czuć się we własnej skórze tak, jak największe gwiazdy? Działaj metodą małych kroków!
Współpraca reklamowa
Skuteczny trening bez wysiłku? Teraz to możliwe!
Newsy
Skuteczny trening to nie tylko siłownia!
Weleda
Newsy
Kosmetyki, które łączą tradycję z nowoczesnością. Poznaj je!
Nowości
PartyExtra
Małgorzata Rozenek-Majdan uśmiechnięta
Małgorzata Rozenek-Majdan
BZ
Julia Wieniawa w neonowej sukience na lato
Julia Wieniawa
Katarzyna Cichopek na 59 Festiwalu w Opolu
Katarzyna Cichopek
Klaudia El Dursi na plaży
TV-Show
Hotel Paradise
BZ
Ślub od pierwszego wejrzenia x-news
TV-Show
Ślub od pierwszego wejrzenia
Versace wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Trendy w koloryzacji włosów na wiosnę i lato 2022. Te odcienie robią mocne wrażenie
Marcelina Zielnik
Gorący trend: Dopamine dressing
Fleszstyle
Dopamine dressing to najgorętszy trend sezonu. Obłędną koszulę w stylu Małgorzaty Rozenek-Majdan kupisz w Sinsay za 39,99
Anna Kusiak
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Niemal identyczne kupisz w Sinsay za 35 zł
Newsy
Klaudia Halejcio w najmodniejszych spodniach tego lata. Podobne kupisz w Sinsay za 35 zł
Urszula Jagłowska-Jędrejek
Anna Lewandowska w swetrze za ponad tysiąc złotych
Newsy
Anna Lewandowska w modnym swetrze ponad tysiąc złotych. W Sinsay kupisz podobny za 50 złotych!
Aleksandra Skwarczyńska-Bergiel
Moda uliczna wiosna-lato 2022
Fleszstyle
Najmodniejsze buty na wiosenno-letni sezon. Te modele ma w szafie każda it-girl