Reklama

Święta bez karpia? Nie ma takiej opcji, przynajmniej według Magdy Gessler. Pasjonatka gotowania na łamach "Vivy!" zdradziła jakie są jej świąteczne plany. Nie mogło też zabraknąć wskazówek dotyczących przyrządzania i serwowania wigilijnych potraw.

Reklama

- Przed świętami trzymam karpia przez kilka tygodni w tłuszczu - rozpuszczają się nawet najmniejsze ości. Robię karpia po żydowsku, śledzia w oleju z cebulką, barszcze buraczany i grzybowy, uszka. Fantastyczny tort makowy.

A kto zasiądze przy świątecznym stole Gessler?

- Nigdy nie wiem, bo moi najbliżsi to osoby... fruwające.

Wypowiedź została wymownie opatrzona zdjęciem Magdy siedzącej przy stole, po którym chodzą kury. Czyżby o nich mówiła?

Reklama

Zobacz jak inne gwiazdy spędzą święta:

Reklama
Reklama
Reklama