Co Gessler ugotuje na święta?
Zdradziła swój sekretny przepis
Święta bez karpia? Nie ma takiej opcji, przynajmniej według Magdy Gessler. Pasjonatka gotowania na łamach "Vivy!" zdradziła jakie są jej świąteczne plany. Nie mogło też zabraknąć wskazówek dotyczących przyrządzania i serwowania wigilijnych potraw.
- Przed świętami trzymam karpia przez kilka tygodni w tłuszczu - rozpuszczają się nawet najmniejsze ości. Robię karpia po żydowsku, śledzia w oleju z cebulką, barszcze buraczany i grzybowy, uszka. Fantastyczny tort makowy.
A kto zasiądze przy świątecznym stole Gessler?
- Nigdy nie wiem, bo moi najbliżsi to osoby... fruwające.
Wypowiedź została wymownie opatrzona zdjęciem Magdy siedzącej przy stole, po którym chodzą kury. Czyżby o nich mówiła?
Zobacz jak inne gwiazdy spędzą święta: