
Powraca Festiwal najlepszych restauracji! Znowu będziecie mieli okazję rozsmakować się w specjalnie przygotowanych daniach. Restaurant Week, to także wyjątkowe desery. Oryginalne, lekkie czy słodkie – sami zdecydujcie, dla którego tym razem warto zgrzeszyć! W cenie 49 zł czeka na Was popisowe 3-daniowe menu w formule #SzanujJedzenie, koktajl Martini Fiero&Kinley Tonic dla Gości 18+, a także nowość – butelka Coca-Coli w prezencie. Restaurant Week potrwa do 5 lipca.
Z festiwalowego menu wybraliśmy słodkie pozycje, które nie tylko dobrze się prezentują, ale także obłędnie smakują.
- Woda Sodowa, Łódź
Paris - Brest. Ciasto parzone z kremem pralinowym.
- Falla, Warszawa
Kultowy sernik z białą czekoladą i mascarpone.
- Aksameet Bistro – Restauracja, Wrocław
Tartaletka czereśniowa z pianą mleczną.
- Kromki, Warszawa
Szara reneta z lodami cynamonowymi i bezą.
- Patio, Grand Hotel Rzeszów
Tartaletka z salsą truskawkową, chantilly z białej czekolady i jogurtu, galaretką z rokitnika, kruszonką migdałową i lodami kremówkowymi.
W Festiwalu weźmie udział ponad 300 najlepszych restauracji m.in.: z Krakowa, Trójmiasta, Wrocławia, Warszawy, Poznania, Łodzi, Szczecina, Białegostoku, Rzeszowa oraz regionów Silesii, Lubelskiego i Podhala. Lista restauracji oraz szczegółowe menu znajduje się na stronie www.RestaurantWeek.pl