wiosenna edycja Restaurant Week

Desery, których musisz spróbować podczas wiosennej edycji Restaurant Week. Oto najlepsze propozycje!

wiosenna edycja Restaurant Week

Powraca Festiwal najlepszych restauracji! Znowu będziecie mieli okazję rozsmakować się w specjalnie przygotowanych daniach. Restaurant Week, to także wyjątkowe desery. Oryginalne, lekkie czy słodkie – sami zdecydujcie, dla którego tym razem warto zgrzeszyć! W cenie 49 zł czeka na Was popisowe 3-daniowe menu w formule #SzanujJedzenie, koktajl Martini Fiero&Kinley Tonic dla Gości 18+, a także nowość – butelka Coca-Coli w prezencie. Restaurant Week potrwa do 5 lipca.

Z festiwalowego menu wybraliśmy słodkie pozycje, które nie tylko dobrze się prezentują, ale także obłędnie smakują.

  1. Woda Sodowa, Łódź

Paris - Brest. Ciasto parzone z kremem pralinowym.

wiosenna edycja Restaurant Week

  1. Falla, Warszawa

Kultowy sernik z białą czekoladą i mascarpone.

Warszawa, Falla - Menu A (deser) 2

  1. Aksameet Bistro – Restauracja, Wrocław

Tartaletka czereśniowa z pianą mleczną.

WROCŁAW, Aksameet

  1. Kromki, Warszawa

Szara reneta z lodami cynamonowymi i bezą.

Kromki, Warszawa

  1. Patio, Grand Hotel Rzeszów

Tartaletka z salsą truskawkową, chantilly z białej czekolady i jogurtu, galaretką z rokitnika, kruszonką migdałową i lodami kremówkowymi.

wiosenna edycja Restaurant Week

 

W Festiwalu weźmie udział ponad 300 najlepszych restauracji m.in.: z Krakowa, Trójmiasta, Wrocławia, Warszawy, Poznania, Łodzi, Szczecina, Białegostoku, Rzeszowa oraz regionów Silesii, Lubelskiego i Podhala. Lista restauracji oraz szczegółowe menu znajduje się na stronie www.RestaurantWeek.pl

 

 

Więcej na temat restauracje
Przeładuj

Kto pierwszy powiedział "kocham"? Oliwia czy Łukasz ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia"? Zdradzili, jak wyglądała ta wyjątkowa chwila

zobacz 01:32