Reklama

Marta Grycan jest ogromną pasjonatką kulinarną więc to niemal oczywiste, że w święta jej rodzina będzie zajadała się tradycyjnymi polskimi potrawami takimi jak żurek czy bigos. Tymczasem nic bardziej mylnego. W rozmowie z "Newsweekiem" Marta pochwaliła się, że na wielkanocnym stole znajdą się tylko dietetyczne i lekkie potrawy.

Reklama

Obowiązkowym akcentem menu będą jajka na szparagach, ulubiony przysmak głowy rodziny, Adama Grycana:

- Uwielbiam paschę i na pewno nie wyobrażam sobie bez niej świąt. Oprócz tego piekę baby drożdżowe. Co roku, jeszcze przed tym prawdziwym, obfitym, wielkanocnym śniadaniem siadamy z samego rana przy kawie i kawałku świeżej babki.


Zapowiadają się naprawdę smaczne święta. Obowiązkowo potrawy będą przyozdobione w pastelowe kolory. Przykład dekoracji Marty Grycan możecie zobaczyć tutaj: Grycan pokazała wielkanocny stół.

Reklama

chimera

Reklama
Reklama
Reklama