Joanna Opozda w białej stylizacji, Antoni Królikowski w czarnej koszulce
ONS

Antoni Królikowski w końcu zabrał głos w sprawie rozstania z Joanną Opozdą! Aktor wydał oświadczenie

Joanna Opozda w białej stylizacji, Antoni Królikowski w czarnej koszulce
ONS

Antoni Królikowski postanowił zamieścić post na swoim Instagramie, w którym odniósł się do rozstania z Joanną Opozdą. Aktor dodał bardzo krótki wpis - czy wyjaśnił, dlaczego zakończył się jego związek z piękną gwiazdą? Sprawdźcie szczegóły!

Zobacz także: Królikowski i Opozda rozstali się! Przypominamy ich historię. Wiecie, kiedy się poznali? To nie była miłość od pierwszego wejrzenia

Antoni Królikowski zabrał głos w sprawie rozstania z Joanną Opozdą

Informacja o rozstaniu Joanny Opozdy i Antoniego Królikowskiego pojawiła się we wtorek 29 grudnia. Smutne wieści przekazała była partnerka aktora, która zamieściła oświadczenie na swoim Instagramie.

W odpowiedzi na liczne pytania od dziennikarzy i mediów chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robić - czytamy w oświadczeniu Joanny Opozdy.

Antoni Królikowski postanowił wstrzymać się ze swoim oświadczeniem i opublikował je dopiero teraz. Internauci zaczęli snuć domysły, co mogło wydarzyć się w życiu tej dwójki, że podjęli decyzję o rozstaniu - zaledwie kilka tygodni temu widzieliśmy ich wspólne, romantyczne zdjęcia i nic nie wskazywało, że w związku tej dwójki jest jakiś kryzys.

Co więc się stało, że Antoni Królikowski i Joanna Opozda rozstali się? Aktor nie zdecydował się odpowiedzieć internautom na to pytanie i ograniczył się jedynie do kilku zdań, w których zaapelował o uszanowanie ich prywatności.

Rozstanie z Asią to nasza prywatna sprawa i nie chcę komentować tego w żaden sposób poza tym, że jestem wdzięczny Asi za te miesiące i dziękuję za wszystko. Proszę o uszanowanie naszej decyzji i nie wciąganie w to osób trzecich w tym i tak trudnym dla nas momencie ... Niech ten nadchodzący rok 2021 pozytywnie nas wszystkich zaskoczy, czego sobie i Wam z całego serca życzę - napisał Antoni Królikowski.

Myślicie, że kiedyś dowiemy się, co tak naprawdę się wydarzyło?

Związek Antoniego Królikowskiego i Joanny Opozdy trwał zaledwie kilka miesięcy.

Antoni Królikowski i Joanna Opozda
East News

Przeładuj

"Rolnik szuka żony": Czy Ania i Grzegorz korzystają z pomocy niani?

zobacz 01:37