Party Stories
Doda w zielonej marynarce
Agnieszka Woźniak Starak w białym t-shircie na konferencji Big Brothera
beata-kozidrak
„Hotel Paradise” Ata Postek rozstała się z partnerem, ale już ma nowego! Zdradziła, jak się poznali
Michał Kostrzewski i pozostali jurorzy You Can Dance
Justyna Steczkowska z fanami
Ida Nowakowska prowadzącą "You Can Dance"
Doda
Paweł Królikowski w szpitalu

Wiadomo już, kto zastąpi Pawła Królikowskiego! Jest oświadczenie zarządu ZASP

Paweł Królikowski ze względu na swój stan zdrowia zrezygnował z funkcji prezesa ZASP. Teraz zarząd stowarzyszenia wystosował oświadczenie w którym zdradza, kto zastąpił uwielbianego przez widzów aktora. Paweł Królikowski już od kilku miesięcy walczy o zdrowie. Aktor, któremu ogromną popularność przyniosła rola w serialu "Ranczo" tuż przed ostatnimi świętami Bożego Narodzenia w ciężkim stanie trafił do szpitala - jak informowały media, aktor przeszedł poważną operację po której pojawiły się powikłania. Zaledwie kilka dni temu okazało się, że ze względu na swój stan zdrowia Paweł Królikowski złożył rezygnację z funkcji prezesa ZASP.

Tak wygląda grób Pawła Królikowskiego rok po śmierci. Rodzina jest bezsilna. Chcą postawić mu pomnik, ale jest problem

Kto zastąpił Pawła Królikowskiego?

Kiedy Paweł Królikowski zrezygnował ze stanowiska Małgorzata Kożuchowska, która pełniła funkcję wiceprezesa stowarzyszenia nie chciała komentować decyzji swojego kolegi. Teraz okazuje się, że również aktorka zrezygnowała z funkcji wiceprezesa! Kto więc zastąpi Królikowskiego i Kożuchowską? W sieci pojawiło się oświadczenie w tej sprawie.

W związku z rezygnacją Pawła Królikowskiego z funkcji prezesa oraz Małgorzaty Kożuchowskiej z funkcji wiceprezes Związku Artystów Scen Polskich ZASP-Stowarzyszenia, członkowie Zarządu Głównego ZASP na posiedzeniu w dniu 25 lutego 2020 roku, zgodnie ze Statutem Stowarzyszenia spośród dotychczasowego składu Zarządu Głównego, do grona którego dołączyli: Piotr Bogusław Jędrzejczak i Ryszard Rembiszewski, wybrali prezesa i wiceprezesa. Prezesem został Krzysztof Szuster, a wiceprezesem Krzysztof Górecki- czytamy na stronie zasp.pl.

Przypominamy, że już wiosną mają rozpocząć się prace nad kinową wersją "Rancza". Czy Paweł Królikowski pojawi się na planie filmu? Ekipa "Rancza" nie wyobraża sobie, żeby aktora zabrakło w produkcji.

„Zdrówka, kochany. Wracaj, się nie wygłupiaj, musimy jeszcze dużo namieszać. Czekam na Ciebie w boksach. Twoja Lucynda”, napisała do Pawła na Instagramie Ilona Ostrowska (serialowa Lucy).

Pawłowi Królikowskiemu życzymy dużo zdrowia!!!

Zobacz także: Paweł Królikowski i jego wyjątkowa historia: nie zobaczymy go w "TTBZ", ale czy zagra w "Ranczu"?

Paweł Królikowski zrezygnował z funkcji prezesa ZASP. Zastąpił go Krzysztof Szuster.

Paweł Królikowski
EastNews

Aktor kilka miesięcy temu w ciężkim stanie trafił do szpitala.

Ilona Ostrowska, Paweł Królikowski, Ranczo
ONS

Ranczo serial
Eastnews
TV-Show
Ostrowska, Żak, Arlak... Zobacz, jak zmienili się bohaterowie serialu "Ranczo"

Czy serial " Ranczo " powróci na antenę TVP? Plotki o wznowieniu produkcji pojawią się już od dłuższego czasu, ale do tej pory nic nie zostało potwierdzone. Emitowany w latach 2006-2016 serial cieszył się wielką popularnością wśród widzów! Nowe odcinki przyciągały miliony osób przed ekrany, bo każdy chciał wiedzieć, jak dalej potoczą się losy Lucy Wilskiej i mieszkańców Wilkowyj.  Choć od ostatniego odcinka "Rancza" minęły już trzy lata, to Wy bardzo dobrze pamiętacie, jak  wójt chciał zrazić Lucy do mieszkania w dworku! Serial nie ma przed Wami żadnych tajemnic, ale czy nadal poznalibyście bohaterów produkcji? Zobaczcie w naszym wideo, jak zmieniły się gwiazdy "Rancza"!  Serialowa Lucy dawniej i dziś  Zobacz także:   Jeszcze trudniejszy QUIZ z "Ranczo"! Jak dobrze znasz ten serial?

Paweł Królikowski
EastNews
Newsy
Paweł Królikowski zrezygnował z funkcji prezesa ZASP. Aktor wciąż walczy o zdrowie!
Paweł Królikowski rezygnuje z pracy w Związku Artystów Scen Polskich!

Paweł Królikowski rezygnuje z pracy w Związku Artystów Scen Polskich! Jak informuje "Fakt" aktor po blisko 2 latach od objęcia stanowiska chce ustąpić z funkcji prezesa stowarzyszenia. Decyzja Pawła Królikowskiego związana jest z jego stanem zdrowia. Uwielbiany przez widzów aktor, któremu popularność przyniosła rola m.in. w serialu "Ranczo", kilka miesięcy temu w ciężkim stanie trafił do szpitala. Paweł Królikowski znalazł się pod opieką specjalistów przed ostatnimi Świętami Bożego Narodzenia. Aktor przeszedł poważną operację. Po operacji niespodziewanie pojawiły się powikłania. Wdała się infekcja –donosił "Super Express" powołując się na swojego informatora. Jakiś czas temu poinformowano, że Paweł Królikowski nie pojawi się w nowej edycji programu "Twoja Twarz Brzmi Znajomo". Teraz okazuje się, że zrezygnował również z funkcji prezesa ZASP. Paweł Królikowski wciąż walczy o zdrowie Paweł Królikowski został prezesem Związku Artystów Scen Polskich w kwietniu 2018 roku- aktor zastąpił wówczas  na tym stanowisku Olgierda Łukaszewicza. Niestety, jak informuje "Fakt" przez problemy zdrowotne Paweł Królikowski musiał zrezygnować ze swojej funkcji.  Oficjalne stanowisko zostanie podane na stronie stowarzyszenia, kiedy rezygnacja zostanie przyjęta. Ma to nastąpić w marcu- dziennik cytuje Izabelę Kuzyszyn z  komunikacji zewnętrznej ZASP-u. Przypominamy, że problemy zdrowotne aktora zaczęły się już kilka lat temu. Jakiś czas temu gwiazdor "Rancza" przeszedł poważną operację i jak sam przyznał, walczył wówczas o życie.  Gdyby nie lekarze i cud to byłoby bardzo źle, pewnie byśmy już nie rozmawiali. Na szczęście jestem już wyleczony. Gdy wychodziłem...

East News
Newsy
Andrzej Duda też pożegnał Pawła Królikowskiego: "Łączymy się w żalu i modlitwie"
Prezydent Andrzej Duda pożegnał zmarłego Pawła Królikowskiego we wzruszającym wpisie.

Od czwartku 27 lutego napływają kondolencje w związku ze śmiercią Pawła Królikowskiego . Świat artystyczny stracił wybitnego aktora i pogrążył się w żałobie. Wielu aktorów, wokalistów, dziennikarzy, którzy znali artystę zamieściło wpisy w mediach społecznościowych, w których żegnają Pawła Królikowskiego. Do grona tych osób dołączył także Prezydent Rp Andrzej Duda. Swój post zamieścił za pośrednictwem Twittera.  Zobacz także:  Antek Królikowski żegna ojca, Pawła! "Do zobaczenia Tato" Andrzej Duda pożegnał Pawła Królikowskiego Śmierć Pawła Królikowskiego wstrząsnęła wszystkimi. Po długiej walce z chorobą w wieku 58 lat aktor zmarł w jednym z warszawskich szpitali. Artysta był mężem aktorki Małgorzaty Ostrowskiej - Królikowskiej oraz ojcem piątki dzieci: Antoniego, Jana, Ksawerego, Julii i Marceliny. Widzowie najbardziej pokochali go za rolę Kusego w serialu "Ranczo". Przez wiele lat Paweł Królikowski zasiadał także w jury programu "Twoja twarz brzmi znajomo". Dziś aż ciężko sobie wyobrazić, że już nigdy nie zobaczymy go za stołem sędziowskim tego wspaniałego show. Kondolencje i wzruszające wspomnienia Pawła Królikowskiego w dalszym ciągu napływają. Wśród osób, które pożegnały artystę znalazł się także Prezydent Rp Andrzej Duda.  Ze smutkiem przyjąłem wiadomość o odejściu dziś nad ranem Pana Pawła Królikowskiego – Prezesa ZASP, świetnego Aktora i wspaniałego Człowieka – życzliwego, ciepłego i pełnego dowcipu. Wraz z Agatą łączymy się w żalu i modlitwie z Najbliższymi i Przyjaciółmi ś.p. Pana Pawła. RiP - napisał na Twitterze Prezydent Andrzej Duda.  Paweł Królikowski miał 58 lat.  Od dawna zmagał...

Nasze akcje
Delia My Cream
Styl życia

Krem idealnie dopasowany? Zrób go sama, z Delią to łatwe!

Macchia marki Tubądzin - wystrój we włoskim stylu
Styl życia

Mieszkanie inspirowane słoneczną Italią. Styl, który pokochały gwiazdy!

lenor-fresh-air-efect
Fleszstyle

Jak urządzić wnętrze, by zawsze zachwycało świeżością?

dax-cashmere-podklad-moon-blink
Fleszstyle

Klaudia El Dursi i Marcelina Zawadzka pokochały ten drogeryjny podkład i bazy pod makijaż!

Motorola moto g100
Styl życia

Uwielbiasz spędzać czas z przyjaciółmi? Wiemy, co zrobić, żeby te spotkania dawały ci jeszcze więcej radości!