Sylwia Madeńska i Mikołaj Jędruszczak o propozycji Tańca z Gwiazdami

Sylwia i Mikołaj z "Love Island" wydali nowe oświadczenie w sprawie związku! Czy są dalej razem?

Sylwia Madeńska i Mikołaj Jędruszczak o propozycji Tańca z Gwiazdami

Sylwia i Mikołaj z "Love Island" za pośrednictwem Instagrama poinformowali fanów, jak obecnie wygląda ich relacja. Jakiś czas temu para wyjawiła, że zmaga się z poważnym kryzysem. Sylwia i Mikołaj podjęli decyzję o wzięciu udziału w terapii, która miała pomóc im przetrwać ten trudny czas i naprawić ich relację. Czy udało im się i są dalej razem? Zobaczcie co powiedzieli!

Zobacz także: Sylwia Madeńska z "Love Island" uspokaja zmartwionych jej figurą... "Nie dogodzimy wszystkim"

Sylwia i Mikołaj z "Love Island" wydali nowe oświadczenie w sprawie swojego związku

Sylwia i Mikołaj z "Love Island" w maju poinformowali, że ich związek przechodzi poważny kryzys. Obydwoje byli wyraźnie zmartwieni tą sytuacją i postanowili działać. Wybrali się na terapię dla par.

Bardzo się kłóciliśmy, podczas kwarantanny ta różnica charakterów się bardzo uwypukliła i pokazała ze się nie dogadujemy Dużo problemów się robiło. Mieliśmy różne punkty widzenia i nie byliśmy w stanie tego pogodzić. [...] Poprosiliśmy o pomoc terapeutę. Chodzimy na terapię dla par. Nie chcieliśmy się tym dzielić... Mamy osobę, która z nami współpracuje i chodzimy już tam do jakiegoś czasu... Jak w domu się coś nabroiło to trzeba to posprzątać... - wyjawili wówczas Sylwia i Mikołaj.

Para przyznała wtedy, że mimo wszystko w dalszym ciągu bardzo zależy im na sobie, dlatego postanowili walczyć o ten związek. Przez kilka tygodni widzieliśmy tę dwójkę zdecydowanie rzadziej razem, jednak teraz w końcu Sylwia i Mikołaj postanowili nagrać wspólne wideo. Z filmu, który został zamieszczony na Instagramie dowiadujemy się, czy terapia przyniosła oczekiwane rezultaty.

Jak wiecie, mieliśmy duży, poważny kryzys, była pomoc psychologa, terapeuty, dalej uczęszczamy na te zajęcia. Było dużo stresu i wiele nieprzespanych nocy - powiedział Mikołaj.

Walczyliśmy o siebie. Był wyjazd od Krakowa i nad Bałtyk. [...] Wielu z Was powie, że powinniśmy to zachować dla siebie, ale chcielibyśmy być dla Was przykładem, żebyśmy mogli Was czegoś nauczyć  - dodała Sylwia.

Jak dowiadujemy się z dalszej części nagrania, parze udało się szczęśliwie pokonać kryzys, a ich relacja znów jest bardzo dobra!

Udało się! Popracowaliśmy ciężko, wracamy silniejsi i bogatsi o nowe doświadczenia - powiedział szczęśliwy Mikołaj.

To jest historia z happy endem. Nasza relacja narodziła się w reality show, na Waszych oczach, ale przetrwaliśmy  - dodała z uśmiechem Sylwia.

Fani bardzo ucieszyli się, że znów widzą tę parę razem! Mocno trzymali za nich kciuki.

- Gratulacje za odwagę i podzielenie się z nami ze jesteśmy tyko ludźmi którzy tez maja i potrzebują pomocy😘gratuluje i trzymam kciuki za Was życzę dużo szczescia i ❤️pozdrawiam💋

- I to jest najważniejsze w związku kochać, walczyć i nie poddawać sie❤️

- Super! Życzę Wam powodzenia 🤩🤗 - piszą fani.

My również bardzo cieszymy się, że Sylwii i Mikołajowi udało się pokonać trudny czas i znów na ich twarzach gości uśmiech. Życzymy dużo miłości! Całe nagranie zwycięzców "Love Island" możecie zobaczyć poniżej.

Kryzys w związku Sylwii i Mikołaja z "Love Island" zażegnany! Para jednak w dalszym ciągu uczęszcza na terapię i pracuje na jeszcze lepsze efekty.

Sylwia i Mikołaj z Love Island
mat. prasowe

Miejmy nadzieję, że już we wrześniu ponownie zobaczymy Sylwię i Mikołaja na parkiecie "Tańca z gwiazdami"!

Sylwia i Mikołaj w Tańcu z Gwiazdami półfinał
EastNews

Więcej na temat Love Island
Przeładuj