Piotr Adamczyk to nie pierwszy aktor, który postanowił sprawdzić się w gastronomii. Przed nim swoje podwoje otwierało już wielu - Pazura, Linda, Figura, Szyc - jednak nikomu nie poszło zbyt dobrze. Wszystkie te restauracje zbankrutowały.

Reklama

Magda Gessler stwierdziła w jednym z wywiadów, że aktorzy nie powinni otwierać restauracji, bo powinni się skupić na swoim zawodzie. W pewnym sensie ma rację, bo żeby prowadzić taki biznes trzeba mu się całkowicie poświęcić, a jak wiadomo praca aktora wymaga wiele zaangazowania. Sądząc też po nieudanych próbach podbicia gastronomicznego rynku przez największe gwiazdy polskiego kina, aktorzy powinni się nauczyć, że nie dla nich ta profesja.

Jednak restauracja Piotra Adamczyka cieszy się jak na razie dużym powodzeniem.

Komentarz ten ma podwójne znaczenie, bowiem przed laty podejrzewano Gessler i Adamczyka o romans. Czyżby pani Magda była zazdrosna o sukces Adamczyka?

Nam się jednak wydaje, że jest coś na rzeczy...

Zobacz także
Reklama

pijavka

Reklama
Reklama
Reklama