Bożena Dykiel ostrzejsza niż Amaro! Zobaczcie, jak nazwała potrawy przyrządzone w "Hell's Kitchen"

Bożena Dykiel na planie programu Hell's Kitchen
Fot. Polsat

Gościem specjalnym "Hell's Kitchen" w najbliższym odcinku będzie Bożena Dykiel. Aktorka miała za zadanie ocenić potrawy przygotowane przez uczestników. Wszyscy uczestnicy dwoili się i troili, bo wiedzieli, że Bożena Dykiel ma na swoim koncie kilka książek kulinarnych, dlatego będzie srogim jurorem. Uśmiechali się i komplementowali ją, ale to i tak nic nie dało. Dykiel była dla nich bardzo ostro!

Bożena Dykiel w Hell's Kitchen

“To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasi, bez soli - masakra, biednie, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą”, mówiła Dykiel.

Bożena Dykiel oceniła uczestników równie ostro, jak robi to w każdym odcinku Wojciech Amaro. Miny uczestników wskazywały, że nie spodziewali się takich ocen! Nas najbardziej ciekawi, jakie potrawy zostały nazwane wiórem w czerwonej galarecie i kozimi bobkami. Macie jakiś pomysł? Jeśli nie - to oglądajcie odcinek z udziałem aktorki już we wtorek (6 października) o godzinie 20:05 na Polsacie. Wtedy wiór i bobki przestaną być tajemnicą:)

 

ZOBACZ: Piotr Gąsowski i Katarzyna Skrzynecka w "Hell's Kitchen". ZDJĘCIA

 

Bożena Dykiel na planie show Hell's Kitchen
Fot. Polsat

 

Bożena Dykiel rozmawia z uczestnikiem Hell's Kitchen
Fot. Polsat

 

Bożena Dykiel w kuchni Hell's Kitchen
Fot. Polsat

 

Bożena Dykiel rozmawia z uczestniczką Hell's Kitchen
Fot. Polsat

 

 

Może Cię również zainteresować:

"Amaro tylko wygląda groźnie" - Agnieszka Włodarczyk o swoim udziale w Hell's Kitchen i... lataniu

 

Nasze akcje

Konkursy

Top Video

Top Galerie

Najczęściej czytane porady

Nasze akcje